'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Utbildning

Vi är tränade att hålla i utbildning av specifik utrustning för operatörer i samband med installation. Utöver detta genomför vi, ofta tillsammans med våra leverantörer, återkommande produktworkshops, seminarium och webinarium.
 

Kundanpassad kurs i form- och lägestoleranser 3 dagar

För dig som arbetar med mätutrustningar som mäter mot ritningskrav eller andra tekniska underlag samt för konstruktörer, kvalitetstekniker, produktionstekniker och beredare har vi tagit fram en kurs som kan ges på uppdrag av er.
Du och dina kollegor får möjlighet att bättra på befintliga kunskaper inom form- och lägestoleranser samt praktiskt tillämpning av mätmetod, mätinstrument samt hantering av program.

Utbildare är senior applikationsingenjör Kjell Jansson på KmK instrument och utbildningen ges på plats i våra lokaler i Västerås under tre dagar.
Mer information om utbildningen i sin helhet hittar du här, och är du intresserad av att prova på utbildningen finns det med jämna mellanrum webinarium som vi kallar "Introduktion till form- och lägestoleranser." Dessa och andra planerade aktiviteter hittar du i vårt kalendarium.