Hyra av utrustning

Att hyra eller leasa instrument under en period är en effektiv och trygg finansieringsform då man behöver införskaffa utrustning för nyttjande - redan idag - och samtidigt bevara kassan intakt för oförutsedda händelser.
 

Finansieringslösning - hyr din utrustning av oss

KmK Instrument samarbetar med en ledande leverantör av maskinanpassade finansieringslösningar till verkstadsindustrin. Fördelarna med en etablerad industriell partner inom finansiering är många och som exempel är att budget- och investeringsprocessen kan förenklas. Som kund kan du undvika tunga engångsutgifter och behåller låneutrymmet i banken. Likvida medel kan därmed vara tillgängliga när dom behövs som bäst.

Kontrakt och avtalstid skräddarsys för att möjliggöra införskaffande av den utrustning som verkligen behövs utan att tära på kassan. Investeringen och produktiviteten kan därmed höjas redan idag - och inte i framtiden. Det är också enkelt att, inom ramen för avtalet, förändra eller uppgradera utrustningen. Detta försäkrar er en alltid lika modern och uppdaterad utrustning samt minskar risken för felinvesteringar.
 

Fördelar med hyresalternativ

  • Anpassa avtalsperiod enligt behov
  • Betala kvartals- eller månadsvis
  • Belastar ej resultat- eller balansräkning


Kontakta våra säljare
 för mer information och förslag.