'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Ytskyddsdagarna i Göteborg 31 jan - 1 feb

tis 31 jan 2023 kl. till 1 februari 2023 Konferens och utställning
Möt oss på Ytskyddsakademins årliga konferens och utställning i Göteborg med inriktning på betong och metall

 

Välkommen att besöka oss på konferensen och utställningen som årligen arrangeras av Ytskyddsakademin och riktar in sig på området betong och metall. 

 

Vi kommer att hålla en föreläsning om betonginspektionens totala ekosystem och hur du enkelt och snabbt kan skapa en digital tvilling av förhållandet hos fastigheter, byggnader och konstruktioner med stöd av avancerad teknik för datainsamling, bildbehandling och rapportering.

 

I vår monter visar vi de allra senaste sensorerna och instrumenten för mätning av ytskikt, kartläggning och identifiering av armering och förekommande korrosion mm.

Vi visar även hur andra kunder har lyckats undvika kostsamma skador på armering, utrustning och konstruktionen vid borrning, kapning, skärning och håltagning i betong.

 

 Kontakta oss gärna om du och dina kollegor behöver VIP-biljetter med gratis inträde till utställningen och konferensen under en dag. Ja, sänd mig en VIP-biljett!

 

Vi ses i Eriksbergshallen vid Quality Hotel 11, Hisingen, Göteborg!

 

Läs mer om eventet här:  https://ytskydd.com/

 

 
 
Vi kommer att visa olika oförstörande provningsinstrument från ledande Screening Eagle Proceq för inspektion och kartläggning av betongkonstruktioner
 
 
Markradar, ultraljud, virvelström med den allra senaste bildbehandlingstekniken. Missa inte föreläsningen där vi visar nya Inspektionsprogramvaran INSPECT!