'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Ytskyddsdagarna i Göteborg

tis 31 jan 2023 kl. 08:00 Konferens och utställning
Möt oss på Ytskyddsakademins årliga konferens och utställning i Göteborg med inriktning på betong och metall

 

Vi ställer ut på Ytskyddsdagarna i Göteborg den 31 januari till 1 februari 2023.

 

Konferensen och utställningen arrangeras årligen av Ytskyddsakademin och riktar in sig på området betong och metall. I år siktar arrangören på 500 besökare och 50 utställare. 

 

Vi kommer att hålla en föreläsning om betonginspektionens total ekosystemet och hur du kan skapa en digital tvilling av förhållandet hos fastigheter, byggnader och konstruktioner med hjälp av ny och avancerad teknik för datainsamling, bildbehandling och rapportering.

 

I vår monter visar vi de allra senaste sensorerna och instrumenten för mätning av ytskikt, kartläggning och identifiering av underliggande armering, förekommande korrosion etc. Du får även konkreta tips hur du kan minimera skador på ytskikt och armeringen vid utförande av borrning, kapning, skärning och håltagning i betongkonstruktioner.

 

Kontakta oss om du behöver VIP-biljett med gratis inträde.

 

Vi ses i Eriksbergshallen vid Quality Hotel 11, Hisingen, Göteborg!

 

Läs mer om eventet här:  https://ytskydd.com/

 

 
 
Vi kommer att visa olika oförstörande provningsinstrument från ledande Screening Eagle Proceq för inspektion och kartläggning av betongkonstruktioner
 
 
Markradar, ultraljud, virvelström med den allra senaste bildbehandlingstekniken. Missa inte föreläsningen där vi visar nya Inspektionsprogramvaran INSPECT!