'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Ytskyddsdagarna 2024, Kista

ons 07 feb 2024 kl. 7-8 februari Konferens & utställning
Konferens och utställning Kista Mässan den 7-8 februari 2024

 

Besök oss på Ytskyddsdagarna den 7-8 februari 2024 på Kistamässan i Stockholm.

 

2023 hade konferensen 410 besökare, vilket är rekord, och riktar sig till ägare, förvaltare, konsulter och entreprenörer inom samhällsbyggnad, brobyggare, fastigheter, kommunal Vatten & Avlopp, vägar, byggnader och konstruktioner.

 

Prova-på hur det fungerar i praktiken.

Vi kommer att ha ett betong-referensblock på plats i vår monter där du kan testa hur det fungerar att använda den nya PM8500 Corrosion från Screening Eagle / Proceq. Betongblocket innehåller armering med aktiverad och pågående korrosion.

 

Du kan på plats lära dig hur enkelt det är att detektera och kartlägga var ameringen är lokaliserad, bedöma var och om det förekommer potentiell korrosion samt detektera luftfickor, håligheter, foderrör och spännkabel samt dess kondition, mäta konstruktionens tjocklek samt snabbt och enkelt prova betongens tryckstyrka och hållfasthet.

Vi kommer att visa en stor mängd olika instrument:

  • INSPECT programvara 
  • Studshammare
  • Ultraljud Tomografi Pulseko
  • Stötvågsmätning Impact-eco
  • Radar (GPR)
  • Täckskiktsmätning och armeringsdetektor
  • Korossionsdetektering

 

Anmäl dig till vårt föredrag under Dag 1.

Vi kommer att hålla föredrag om avancerad digital teknik för kartläggning och underhåll av metall- och betongkonstruktioner. Temat är: Helomfattande portfölj för inspektion och kartläggning av betongkonstruktioner. Läs gärna den bifogade Foldern.

 

Beställ en VIP-biljett för kostnadsfritt inträde. 

Är det första gången du besöker Ytskyddsdagarna? Då har vi möjlighet att bjuda dig på 1 dag kostnadsfritt inträde till konferensen och utställningen. Kontakta oss så sänder vi dig en VIP-biljett med värde 2 750 SEK.

 

Skicka dina detaljerade personuppgifter till info@kmk-instrument.se

 

Varmt välkommen!