'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Ytskyddsdagarna

tis 26 apr 2022 kl. 09:00 - ons 27 apr 2022 Konferens & utställning
Konferens och utställning, Hotell 11, Göteborg

Avancerad inspektion av betongkonstruktioner på Ytskyddsdagarna i Göteborg

 

KmK Instrument, tillsammans med Proceq Screening Eagle, medverkar på Ytskyddsdagarna i Göteborg den 26–27 april.

 

Under ytskyddsdagarna visar vi i montern exempel på avancerade sensorer och programvaror för inspektion av betongkonstruktioner. Exempel på system och lösningar är:

Programvaran INSPECT för snabb och smart insamling och monitorering av tillgångar av konstruktionen eller byggnaden som skall inspekteras. Till INSPECT används sedan innovativ och avancerade sensorer, till exempel, Proceq GPR 8000-serien vilket är en exceptionell markradarteknik för identifiering och kartläggningar av armering, rör och kablar med hög upplösning ner till 70 cm. Samt nya PUNDIT 8050 ultraljudsinstrument för kartläggning av luftfickor och sprickor ner till ett djup på 80 cm. Utöver detta visar vi UT-8000 ultraljudsinstrument för provning av metallkonstruktioner på ett nytt sätt, Profometer 600-serien och Profoscope rebar-detectorer samt Schmidt OS-8000 digital studshammare med digital rapportering och datadelning.

 

Tristan Taylor från Proceq Screening Eagle kommer under konferensen att hålla ett föredrag hur detta samverkar och fungerar.

 

Vi hoppas att träffa dig på Ytskyddsdagarna i Göteborg. Länk till Ytskyddsdagarna 2022.

Vill du läsa mera om inspektionsutrustningarna? Kontakta oss så sänder vi dig separat inbjudan och nyhetsbrev inför Ytskyddsdagarna. 

 

Betong I Metall