'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Webbinarium: Sensorer och programvara för inspektion och provning av betong

tors 19 okt 2023 kl. 09:30 Online
Vi går igenom hur vi med avancerade sensorer och programvara för datainsamling kan stötta inspektionens hela process till slutlig sammanställning, rapportering och datadelning.

Screening Eagle Proceq har sedan företaget grundades 1957 utvecklat ett brett sortiment av innovativa sensorer och instrument inom området betonginspektion. Med hjälp av den senaste tekniken möjliggörs en omfattande datainsamling och kartläggning som lättbegripligt och överskådligt återskapar värden i en digital tvilling. På detta sätta kan proaktivt underhåll av byggnader, konstruktioner och infrastruktur utföras på ett effektivt sätt.

 

Detta kostnadsfria webbinarium är för dig som arbetar inom förvaltning, underhåll, inspektion av vägar, broar, byggnader och konstruktioner och har behov att fördjupa kunskaperna och/eller är intresserad av framstående digital sensorteknik för att utföra förebyggande tillståndsbedömning och kontroll av infrastruktur i mark och betong.

 

Under webbinariet går vi igenom det på marknaden oöverträffade konceptet med en gemensamt samlad plattform för betonginspektion inklusive datainsamling och rapportering med avancerade sensorer baserade på markradar, ultraljud, virvelström mm.

 

Läs mer om de olika systemen på följande länkar 
>GRP, Profometer, Pundit mm.        >Schmidthammer, Pull-Off tester mm.

 

Webbinariet pågår under 60 minuter och hålls på svenska. 


Torsdag den 19 oktober 2023 kl. 09:30-10:30

  

Anmälan

Registrering sker till och med 18 oktober 2023.

Registrera dig via Zoom på länken här.

 

Varm välkommen!