'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Webbinarium gällande portabel hårdhetsprovning

ons 06 apr 2022 kl. 09:30-10:30 Online
Frukost webbinarium hur du kan förbättra din portabla hårdhetsprovning med Equotip® enligt Leeb, Portable Rockwell och UCI

 

Sedan Proceq (numera Screening Eagle) uppfann den dynamiska metoden Leeb år 1974 så har Equotip® blivit etablerad som en globalt erkänd mätteknik för portabel hårdhetsprovning och är idag en industristandard.

 

Webbinariet är för dig som arbetar inom verkstads-, fordons- , stål- och metallindustrin och har behov av att fördjupa kunskaperna, och/eller är intresserad av framstående teknik för portabel hårdhetsprovning.

 

Vi kommer att gå igenom de olika instrumenten och metoderna Leeb enligt standard ISO 16859, Portabel Rockwell enligt DIN 50157 och UCI enligt DIN 50159 och dessa olika tillämpningar. Vi delar även med oss tips & trix, och vad som är nödvändigt att utföra för att uppnå ett lyckat provningsresultat.

 

Detta webbinarium är kostnadsfritt och kommer att hållas på svenska.

 

Datum & tid: Onsdag den 6 april klockan 09:30-10:30

Anmälan: Klicka på länken här

 

Några dagar innan sänder vi dig en länk till videomötet som sker via Zoom. Vänligen dela med andra om du tror att detta kan vara till nytta också för andra kollegor och vänner.

 

 
 
Från uppfinnaren av Equotip® och Leeb metoden