'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Webbinarium gällande oförstörande provning med ultraljud

tis 07 sep 2021 kl. 09:30-11:00 Online
Vi visar Proceq UT8000 vilket är ett nytt och revolutionerande teknikgenombrott för portabla ultraljudsinspektioner

 

Proceq UT8000 är en unik plattform för sprickprovning med Live-app och visning i iPad. Intelligenta funktioner förbättrar produktivitet och maximerar spårbarhet och värde.

 

Vi går igenom fördelar med utrustningen och programvaran i appen för din iPad display. Basenheten är utvecklad och tillverkad i Schweiz, robust, IP67-klassad och byggd för extrema nivåer av portabilitet och komfort, för användande i laboratorium till inspektioner på de tuffaste platserna. Tack vare sin sofistikerade elektronik som ger banbrytande bandbredd och signal-till-brus-förhållande kan du behålla dina sonder och procedurer. Anslut den kraftfulla basenheten till din iPad du är snabbt igång. Proceq UT8000 är den idag enda plattformen för ultraljudsinspektioner där du kan växa med dina behov tillsammans med en unik prismodell.


Inbjuden föreläsare är Wilfredo Sosa Perez från Proceq/Screening Eagle. Webbinariet är kostnadsfritt och kommer att hållas på engelska.

 

Datum & tid: Tisdag den 7 september klockan 09:30-11:00

 

Anmälan: Klicka på länken här

 

Några dagar innan sänder vi dig en länk till videomötet som sker via Zoom. Vänligen dela med andra om du tror att detta kan vara till nytta också för andra kollegor och vänner.