'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Webbinarium: Broinspektion med hjälp av avancerad teknik - vad kan man göra, hur går det till?

tis 01 jun 2021 kl. 09:30 Online
Behovet av tillståndsbedömning, besiktning och inspektion av betongkonstruktioner är stort då det finns ett större antal föråldrade konstruktioner i samhället. Ett aktuellt område är inspektion av broar där många konstruerades och byggdes för många år sedan och avsedda för mindre trafik och belastning än vad som är fallet idag.

 

På detta kostnadsfria webbinarium presenterar vi hur du kan utföra en effektiv inspektion, bedömning och rapportering med hjälp av den absolut senaste tekniken.

 

Webbinariet är för dig som arbetar inom bygg- och betongindustrin med inriktning mot inspektion, underhåll, övervakning, reparation av bro konstruktioner. Webbinariet ger dig en övergripande inblick i vilka instrument som kan användas för att fastställa täckskikt, lokalisera och kartlägga armeringen och eventuella korrosionsangrepp och identifiera eventuell ihåligheter i foderrör för spännkablar.

 

Speciellt inbjuden talare är Guido Tronka, Concrete & Masonry NDT Specialist, från italienska GT Studio Service. Guido kommer att dela med sig av erfarenheter hur du använder oförstörande provningsinstrument baserad på virvelströms-, markradar- och ultraljudsteknik i brostrukturer tillsammans med traditionell provning.

 

Datum & tid: Tisdag den 1 juni klockan 09:30-11:00

Anmälan: Klicka på länken här

 

Några dagar innan sänder vi dig en länk till videomötet som sker via Zoom. Vänligen dela med andra om du tror att detta kan vara till nytta också för andra kollegor och vänner.