'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Seminarium - industriell datortomografi (CT) hos Stenbergs i Jönköping

ons 22 mar 2023 kl. 09:30 Seminarie
Möt KmK Instrument på en seminariedag den 22 mars avseende industriell datortomografi (CT) - 3D mätning för mätuppdrag med röntgen.

 
Seminariet riktar sig främst till dig som arbetar med tillverkning, produktion och mätteknik med avseende på komponenter och artiklar inom medicin-, plast-, gummi- samt metallindustrin. Fokus är att upptäcka och lära känna datortomografitekniken som ett enkelt och självklart val i den dagliga verksamheten.


Vi kommer att ha med oss en koordinatmätmaskin med CT-sensorsystem, TomoScope XS, för demonstration. TomoScope XS är en instegsmodell inom industriell datortomografi i ett kompakt och enkel-att-använda format som passar för mätuppgifter på mindre artiklar. Tillsammans med representanter från Werth förklarar vi tex hur du snabbt, enkelt och med hög precision kan mäta insidan av små och komplexa detaljer utan att förstöra dem.

 

Ta gärna med detaljer och ritningar för testmätningar. Om tiden inte räcker till så kan vi utföra mätningar i efterhand och skicka en applikationsrapport.

 

 

Datum & tid: 

Onsdagen den 22 mars klockan 09:30-15:15

 

Plats:

Stenbergs, Vasavägen 3D, Jönköping

 

Anmälan:
Senast den 20 mars 2023.
E-mail: info@kmk-instrument.se
Telefon: 021-150 160
Avgift 495kr, faktureras i efterhand

 

Dokumentation och förtäring ingår. Antal platser är begränsade, anmäl dig snarast för att säkra din plats. Seminariet kommer att hållas på engelska, men förklaringar och diskussion sker även på svenska