'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Screening Eagle Demo Day den 25 november 2022 i Göteborg

fre 25 nov 2022 kl. 10:00 - 14:00 Seminarie / Live demo
Upplev den revolutionerande tekniken vilket ger dig oöverträffade möjligheter att effektivt genomföra geofysiska undersökningar och digitalt avbilda verkliga mark- och betongförhållanden.

 

Framtiden är redan här och möjligheterna är närapå oändliga!

Detta kostnadsfria seminariet är för för dig som arbetar med geofysiska undersökningar, mark- och betongprovningar, eller på olika sätt arbetar med infrastrukturella konstruktioner och anläggningar som vägar, tunnlar, broar, byggnader, ledningar, kommunikation mm. och och har behov av att effektivt veta vad och var som finns i marken under oss.

 

Ta chansen att se nya Screening Eagle GS8000 Pro markradar med den unika SFCW-tekniken för maximal tydlighet från yta ner till 10 meter med en och samma multifrekvensantenn, den kraftfulla dataanalysen, visualiseringen, free-path scanning och möjligheterna att effektivisera hela arbetsflödet med ditt team. PÅ detta seminarie får du möjlighet att testa själv utomhus.

Läs mer om GS8000 här. 

 

Datum:

Fredagen den 25 november

Gårda Konferens - rum Höjden

Johan på Gårdas gata 5A Göteborg

 

 Anmälan: 

Gå vidare till denna länk hos Screening Eagle https://success.screeningeagle.com/demo-day-goteborg

 

Agenda:

10:00 - Presentation av Screening Eagle och GS8000 Pro konceptet
11:00 - Kaffe paus
11:15 - GS8000 Pro Live Demo utomhus
12:15 - Lunch
13:15 - Fortsatt live demo utomhus
14:00 - Avslut

Möjlighet att stanna kvar för samtal, diskussion och mer tester. Vi har även alla betongprovningsinstrument; GPR, Pundit, Profometer och INSPECT programvara tillgängliga för demonstration.