'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Oförstörande provning på komponenter och produkter

tis 16 jun 2020 kl. 10:00-12:00 Online
Webinar inom området oförstörande sprickprovning och sortering av komponenter och säkerhetsprodukter

Webinar för dig som arbetar inom verkstads-, fordons- eller metallindustrin och vill fördjupa kunskaperna, eller är nyfiken på framstående teknik, gällande oförstörande sprickprovning och sortering av komponenter och säkerhetsprodukter.

 

Agenda: 

10:00-11:00 Webinariets första timma omfattar provning, sortering och kontroll, avseende materialstruktur och hårdhet, baserad på magnetinduktiv metod med instrumentserien MAGNATEST.

11:00-12:00 Den andra timman riktar in sig på oförstörande sprickprovning av komponenter och säkerhetsprodukter baserad på virvelströmsmetod med instrumentet STATOGRAPH CM med programvaran STATOVISION.

 

Föreläsare är Mathias Haupthvogel från FOERSTER/Magnetische Pruefanlagen.

 

Anmälan: 

E-mail: info@kmk-instrument.se Telefon: 021-150 160

Anmälningsavgift är 0 kronor.

 

 

Kort instruktion om möte via Zoom Cloud Meetings

En länk till mötet skickas dagen innan till din e-postadress. Dator användare behöver inte ladda ned och installera ”Zoom Cloud Meetings”. Det räcker med att klicka på länken och starta videokonferensen via webbläsaren.

 

När du klickar på en länk för att starta mötet behöver du godkänna villkor, användandet av mikrofonen och kameran på din enhet.

Om ni önskar vara uppkopplade från flera enheter behöver vi vars och ens e-postadress för att skicka länken. Meddela oss i så fall detta. Tänk i så fall på att inte vara uppkopplade till vårt webbinar med flera enheter i samma rum annars blir det rundgång.

 

Vi ses!