'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Grundläggningsdagen på Stockholmsmässan i Älvsjö

tors 16 mar 2023 kl. 08:00 Konferens och utställning
Vi ställer ut på Grundläggningsdagen på Stockholmsmässan i Älvsjö den 16 mars och demonstrerar nya GS8000 Pro markradar från schweiziska Screening Eagle Proceq för geofysisk kartläggning av markförhållanden.

 

GS8000 Pro är en ny utmanare på marknaden som ger dig oöverträffliga möjligheter. Några av fördelarna med markradarn är: den unika SFCW-tekniken som ger maximal tydlighet från yta ner till 10 meter med en och samma multifrekvensantenn samt kraftfull dataanalys, enastående visualisering och free-path scanning. Med hjälp av den senaste tekniken möjliggörs en omfattande datainsamling och kartläggning som lättbegripligt och överskådligt återskapar värden i en digital tvilling.

 

GS8000 Pro är en allt-i-ett-lösning exempelvis för undersökning och kartläggning av markförhållanden vid byggnation, identifiera objekt under ytan samt analysera förhållanden vid övervakning och underhåll av befintlig infrastruktur. Helhetskonceptet möjliggör effektivisering av GEO-teamets hela arbetsflöde.
Titta närmare på markradarn i monter KF:10

 

Grundläggningsdagen - alla geoteknikers årliga branschdag sedan 1978 - är en konferens och utställning som arrangeras av Svenska Geotekniska Föreningen. Konferensen samlar alla i branschen som arbetar med geofysiska undersökningar, eller på olika sätt arbetar med infrastrukturella konstruktioner och anläggningar som vägar, tunnlar, broar, byggnader, ledningar, kommunikation mm. och har behov av att effektivt veta vad och var som finns i marken under oss.
Läs mer om eventet här: https://grundlaggningsdagen.se/