'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

ELMIA Subcontractor

tis 14 nov 2023 kl. 08:00 - tis 14 nov 2023 Mässa, Jönköping
Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. 14-16 november deltar KmK Instrument på Elmia Subcontractor.

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. Det här är den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder- en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.

 

14-16 november deltar KmK Instrument på Elmia Subcontractor, besök oss i monter B08:51.

 

Vi har fullt av spännande nyheter att dela med oss. Exempelvis hela det otroliga sortimentet från Schweiziska Sylvac, med den optiska mätmaskinen Sylvac SCAN för snabb mätning av cylindriska artiklar samt hela sortimentet av handmätdon med nya Bluetooth 5.

 

Vi visar även hur du enkelt kan förenkla och förbätrta era avsyningsprocesser med hjälp av bild-AI teknik. Den nya tekniken kommer att förändra spelplanen och skapa möjligheter för våra kunder att uppnå ännu högre kvalitet och effektivitet. Mycket spännande, tycker vi!

 

Besök oss och diskutera hur vi kan hjälpa er att uppnå bättre kvalitet och effektivitet!

 

Varm välkommen!