'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Seminarier och workshops

Vi håller i seminarier, workshops och håller skräddarsydda utbildningar inom våra kunskapsområden för ditt företag. Dessutom deltar vi även på mässor. 

 
WORKSHOPS OCH SEMINARIER
 

Workshop - Oförstörande sprickprovning och sortering av komponenter 

       

Med anledning av den rådande situationen kring COVID-19 har vi valt att planera in ett nytt datum för workshopen.
Tisdagen den 16 juni kör vi i Västerås och onsdag den 17 juni i Jönköping.

Workshopen behandlar ämnet provning, sortering och kontroll, avseende materialstruktur och hårdhet, baserad på magnetinduktiv metod med instrumentserien MAGNATEST.

16 juni
17 juni

KmK Västerås
John Bauer Hotell, Jönköping

PDF

PDF

Boka

Boka

 
Seminarium - industriell datortomografi
       

Med anledning av den rådande situation på grund av Corona viruset så har vi valt att skjuta upp seminariet i Jönköping den 24 & 25 mars.
Nytt datum kommer.


Ta del av den absolut bästa mättekniken som går att uppbringa genom att närvara på vår seminariedag av industriell datortomografi

24 mars 2020
25 mars 2020

Stenbergs, Vasavägen 3A, Jönköping
Stenbergs, Vasavägen 3A, Jönköping

PDF

PDF

Boka

Boka

 
Mätteknisk utbildning
       
Form och lägetoleranser, 3 dgr På begäran Anpassat hos kund PDF Boka
 
Seminarium, tekniska workshops och kurser startar tidigast klockan 08:30 och avslutas senast klockan 16:00, om inget annat anges. Förmiddags- och eftermiddagskaffe samt lunch ingår. Anmälningsavgiften faktureras i efterhand. Ange vid anmälningstillfället: fullständiga kontaktuppgifter, eventuell önskemål om hotellövernattning samt eventuella mat/dryck allergier. Välkomna!
MÄSSOR
 
 
 

TUBE & WIRE 2020

7-11 december 2020, Düsseldorf. 
Världens största branschmässa för allt inom tråd, kabel, stänger, rör och relaterade system. Möt oss hos våra ledande leverantörer inom oförstörande provning FOERSTER. Och med inriktning på produktion och kontroll av fjädrar finns vi även hos Simplex Rapid, MicroStudio och Agibi Progetti. 
 

ELMIA VERKTYGSMASKINER 2022

10-13 maj 2022, Jönköping
Elmia Verktygsmaskiner är en komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Mässan arrangeras av SVMF (Sveriges Verktygsmaskinaffärers förening. KmK Instrument finns på plats med egen monter där vi visar det senaste inom trådlös mätteknik, mätdatainsamling samt avancerade multi-koordinatmätmaskiner.
 

CONTROL 2020

2020, Stuttgart

Control är världens ledande mässa inom mätteknik, kontroll och kvalitetssäkring och samlar besökare från hela världen.