'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Läs om KmK i tidningen Maskinoperatören

Läs om pneumatisk dimensionsmätning hos Scania.

Lufttolkar för pneumatisk dimensionsmätning av enkla och komplexa detaljer är något vi skall titta närmare på i detta reportage. Att mäta dimensioner med luft är ingen ny företeelse, men med teknik för insamling och utvärdering av mätresultaten ökar nu också användningsområdet. Då kraven dessutom ökar när det gäller att mäta direkt i produktionsförloppet är detta ett mycket intressant mättekniskt produktområde. Tekniken har sina fördelar som, snabbhet, enkelhet, noggrannhet, spårbarhet i process samt näst intill minimalt slitage.

 

Läs mer...


Kort om oss

 

KmK instrument ab är ett handels- och kunskapsföretag inom mätning-, provning- och kontrollbranschen. Våra affärsområden är Oförstörande provning, Mätteknik och Materialprovning. Hos oss får du kunnig hjälp med att hitta rätt utrustning till rätt behov.

 

Vi arbetar inom området Komponentprovning, Materialanalys, Magnetpulverprovning, Koordinatmätmaskiner med ledande leverantörer t ex Carl Zeiss, Förster, Proceq och Microstudio. Vi erbjuder även begagnad eller renovering av äldre utrustningar. Du får dessutom alltid förslag på förmånlig finansiering för din investering.

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens. Som en etablerad helhetsleverantör hjälper vi dig med support och service genom hela processen.