'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK i Verkstadstidningen

Reportage från Tekniska Mässan

Verkstadstidningen nr 11 2009 rapporterar från Tekniska Mässan.

 

KMK INSTRUMENT från Västerås visade olika video- och mätsystem. Per-Håkan Kalbhenn demonstrerar en ccd-kamera som kopplas ihop med en profilprojektor. ”Fotografera av detaljen, koppla kameran till en profilprojektor och du kan enkelt kolla att mått på vinklar och radier stämmer” säger han. Det är en bra metod att dokumentera felaktigheter vid till exempel reklamationer”, säger han.

 

Läs artikeln här. [klicka på länk]

 

 

Kort om oss

 

KmK instrument ab är ett handels- och kunskapsföretag inom mätning-, provning- och kontrollbranschen. Våra affärsområden är Oförstörande provning, Mätteknik och Materialprovning. Hos oss får du kunnig hjälp med att hitta rätt utrustning till rätt behov.

 

Vi arbetar inom området Komponentprovning, Materialanalys, Magnetpulverprovning, Koordinatmätmaskiner med ledande leverantörer t ex Carl Zeiss, Förster, Proceq och Oxford Instrument. Vi erbjuder även begagnad eller renovering av äldre utrustningar. Du får dessutom alltid förslag på förmånlig finansiering för din investering. V

 

i har lång erfarenhet och hög kompetens. Som en etablerad helhetsleverantör hjälper vi dig med support och service genom hela processen.