'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK fyller 15 år!

Vår ledstjärna under 15 år har alltid varit Nöjda Kunder.

Det är obeskrivligt kul att fylla 15år, det är en epok med både uppgång och nedgång men framförallt en utvecklande period för både företaget, anställda och intressenter.

 

Från starten för 15 år sedan av grundarna Rune Karlsson och Kalle Kalbhenn har företaget idag ett dotterföretag samt 12 anställda verksamma inom 3 affärsområden.

 

En framgångsfaktor har varit att vår ledstjärna ända sen starten är att ha "nöjda kunder". Vid starten var det inget modeord som var och varannan slänger sig med. Vi är därför stolta att hela vårt ledningssystem idag bygger kring just nöjda kunder. Det ingår som en väldigt viktig parameter och vi mäter den 1 - 2 ggr/år. Ur dessa mätningar har vi skapat ett NKI nöjd kund index. Resultaten är märkbart bra och driver ständigt vår interna utvecklingsprocess vidare.

 

Vi tar också tillfället i akt att tacka alla våra anställda, kunder och partners för framgångsrika 15 år och ser redan fram emot nya etapper.

 

Ledningen

 

 

Kort om oss:

 

KmK instrument ab är ett handels- och kunskapsföretag inom mätning-, provning- och kontrollbranschen. Våra affärsområden är Oförstörande provning, Mätteknik och Materialprovning.

 

Hos oss får du kunnig hjälp med att hitta rätt utrustning till rätt behov. Vi arbetar med flera ledande leverantörer, exempelvis Carl Zeiss, Koerzimat, Proceq, Förster och Oxford Instrument. Vi erbjuder även begagnad eller renovering av äldre utrustningar. Du får dessutom alltid förslag på förmånlig finansiering för din investering.

 

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens. Som en etablerad helhetsleverantör hjälper vi dig med support och service genom hela processen.