'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />
I år ger vi barn en ljus framtid
Varje år försöker vi som företag att bidra till en lite bättre värld. Så ännu en gång har vi valt att ge vår julgåva till Rädda Barnen.
Nyheter från Trimos
Produktserierna C-Line och A-Line som ingår i produktgruppen TRIMOS 3D.
Swedac beslutar om fortsatt ackreditering för KmK Instrument enligt den nya standarden SS-EN ISO/IEC 17025:2018
Ackrediteringen innebär en kvalitetssäkring för kunderna då kalibreringslaboratoriet på ett grundligt och tydligt sätt visat att man har kompetens och uppfyller kraven.
Nu lanseras GS8000 nya och revolutionerande markradar
Exklusiv lansering sker vid den virtuella konferensen Digital Keynote den 9 september 2020 kl. 15:00. Registrera dig kostnadsfritt och bli den första som får all information.
Unimeter - tradition inom svensk mätteknik
En gång i tiden fanns det ett företag som tillverkade noggranna detaljer. De behövde såklart mäta med precision och kontaktade ett företag som tog fram en lösning på utmaningen, och kallade den för Unimeter. Sedan dess har den tagits fram i både standard och specialutföranden och det är inte konstigt att mätinstrumentet blivit något av verkstadens käpphäst. Den står sig över tid och går att utveckla efter ditt behov än idag- mer än 60 år senare.
SCAN Automation – Växande efterfrågan
Automations tillbehör och översiktsguide för er Sylvac SCAN maskin
Ny funktion i Sylvac IoT instrument
Övervakning av kalibreringsdatum: automatisk fjärrlåsning av mätinstrument när kalibreringsdatumet har gått ut.
Använd tiden smart, kalibrera era instrument hos oss
Just nu står det stilla i produktion hos många av oss, vilket kanske kan öppna upp möjlighet till kalibrering och service av utrustning.
Seminarium- Industriell Datortomografi
Ta del av den absolut bästa mättekniken som går att uppbringa genom att komma på någon av våra seminariedagar av industriell datortomografi
Workshop kring sprickprovning, nytt datum 16 & 17 juni
Med anledning av den rådande situationen på grund av COVID-19 har vi valt att skjuta upp workshopen i Västerås den 10 mars och i Jönköping den 11 mars. Nya datum är 16 & 17 juni.