'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />
Fastställ betongens hållfasthet och bärförmåga
Original Schmidt studshammare från Proceq, uppfinnaren av rebound-tekniken, har länge varit det globala riktmärket för oförstörande provning av tryckstyrka, hållfasthet eller bärighet av betong.
Profometer hjälper dig att snabbt lokalisera armeringen och bestämma täckskiktets tjocklek
GPR Live portabla radar är ett oöverträffat hjälpmedel vid kartläggning inför borrning, kapning och håltagning
Med Proceq GPR Live markradar lokaliserar och kartlägger du armeringen, kanaler, rör och elektriska ledningar i betongen.
Senaste tillskottet i Sylvac Scan-familjen!
Nyheter från HIPP ENDOSKOP SERVICE GMBH
Boroskop FM Serien i nya varianter, med full HD-kvalitet.
I år ger vi barn en ljus framtid
Varje år försöker vi som företag att bidra till en lite bättre värld. Så ännu en gång har vi valt att ge vår julgåva till Rädda Barnen.
Nyheter från Trimos
Produktserierna C-Line och A-Line som ingår i produktgruppen TRIMOS 3D.
Swedac beslutar om fortsatt ackreditering för KmK Instrument enligt den nya standarden SS-EN ISO/IEC 17025:2018
Ackrediteringen innebär en kvalitetssäkring för kunderna då kalibreringslaboratoriet på ett grundligt och tydligt sätt visat att man har kompetens och uppfyller kraven.
Nu lanseras GS8000 nya och revolutionerande markradar
Exklusiv lansering sker vid den virtuella konferensen Digital Keynote den 9 september 2020 kl. 15:00. Registrera dig kostnadsfritt och bli den första som får all information.
Unimeter - tradition inom svensk mätteknik
En gång i tiden fanns det ett företag som tillverkade noggranna detaljer. De behövde såklart mäta med precision och kontaktade ett företag som tog fram en lösning på utmaningen, och kallade den för Unimeter. Sedan dess har den tagits fram i både standard och specialutföranden och det är inte konstigt att mätinstrumentet blivit något av verkstadens käpphäst. Den står sig över tid och går att utveckla efter ditt behov än idag- mer än 60 år senare.