'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Workshop 28 november hur du kan förbättra din portabla hårdhetsprovning

Lär dig hur du kan få ut mer av din portabla hårdhetsprovning tillsammans med marknadsledaren Proceq hos KmK Instrument i Västerås.

Workshopen är för dig som arbetar inom verkstads-, fordons- eller metallindustrin och har behov av att fördjupa kunskaperna, och/eller är intresserad av framstående teknik inom portabel hårdhetsprovning.

 

Vi går igenom olika förberedande steg som är nödvändiga för att uppnå en noggrann och repeterbar hårdhetsprovning med portabel utrustning. Till grund för workshopen använder vi Proceq's application booklet, vilket utgör dokumentationen. Om du har en Leeb, Rockwell eller UCI provare sedan tidigare, eller nyligen investerat i en enhet, så är denna workshop ett ypperligt tillfälle att förkovra sig viktig information. Det kommer garanterat att vara en givande dag.

 

Efter lunch är det fritt att stanna och praktiskt prova nyheter eller diskutera hur du kan förbättra din provning. Ta gärna med egna provare för test och förslag på plats.

 

AGENDA

08:00-09:00 Kaffe, välkomnande

09:00-10:00 Presentation Proceq portabel hårdhetsprovning, Equotip-serien och nya trådlösa Live

10:00-11:30 Hur kan jag förbättra min provning för att få ut ett bättre resultat från min portabla hårdhetsprovare? Dokumentation ingår.

11:30-12:30 Lunch

12:30- Efter lunch finns det möjlighet att prova olika enheter och diskutera möjligheter kring sin egna hårdhetsprovning etc.

 

PLATS

KmK Instrument, Regattagatan 8A, Östermälarstrand Västerås.

 

DATUM

Tisdag den 28 november 2017.

 

ANMÄLAN

Registrering sker till och med 20 november 2017

E-mail: info@kmk-instrument.se

Telefon: 021-150 160

 

Dokumentation, lunch och kaffe ingår. Antal platser är begränsade, anmäl dig snarast för att säkra din plats. Ange eventuell matallergi.

 

Workshopen kommer att hållas på engelska, men förklaringar och diskussion sker självklart även på svenska.

 

Vi förbehåller oss rätten att debitera 200 kronor vid utebliven närvaro.

 

Varmt välkommen!

KmK Instrument