'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Vi söker en Marknadskoordinator

Som marknadskoordinator hos KMK Instrument har du en kreativ och självgående roll. Vi ser att initiativtagande och idéskapande är egenskaper som speglar din personlighet. Du har ett öga för både färg och form, och att få arbeta med webbpublicering, utforma nyhetsbrev och koordinera event är någonting som du drömmer om. Du har stor utvecklingsvilja och på sikt kan du ha möjlighet att klättra inom organisationen!

KmK Instrument är ett modernt agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll som ligger beläget i Västerås. Inom olika roller arbetar idag 12 personer som befinner sig både på kontoret och ute på fält. Här välkomnas du av engagerade och kunniga kollegor som du får arbeta i ett nära samarbete med. Du blir en del av ett företag som värderar en god företagskultur högt, tillämpar personligt ledarskap och som sätter din individuella utveckling i fokus.

 

Du erbjuds:

• Att få bli en del av ett kompetent och sammansvetsat team som lägger stor vikt vid utveckling.

• Möjligheten att få gedigen erfarenhet i en bred roll inom marknad och kommunikation.

• Ett långsiktigt samarbete med möjlighet att på sikt bli marknadschef.

 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos KmK Instrument.

Läs mer på sidorna Jobba hos oss på länken här.