'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Universella tryck- och dragprovmaskiner från Galdabini - europeisk kvalitet i toppsortiment

Kvalitet, kunskap och erfarenhet är nyckelord vid en investering i en tryck- och dragprovningsmaskin. Beslutet måste vara väl genomtänkt så att investeringen blir långsiktig (30 år eller mer). Galdabini har funnits sedan 1890 och levererat mer än 10 000 maskiner. Viktiga fördelar gör stor skillnad. Konstruktion baserad på FEM Finite Elemente Method med styva belastningsramar med tillräcklig kapacitet mot överbelastning, kulskruvar från STAR, styrsystem från tyska BECKHOFF, lastceller enligt bästa verifierbara klass (0.5 Class), är bara några exempel.

 

Utöver den tekniska utrustningen så det är viktigt att tillverkaren har den rätta kärnkompetensen. Just här skiljer sig Galdabini från många av sina rivaler - med egen forskning och utveckling av maskiner, komponenter och programvaror samt egen design och produktion av extensometrar och tillbehör. Den långa erfarenheten, kunskapen och tekniken gör att tryck- och dragprovmaskinerna placeras i toppsortimentet.

 

Inte minst är närheten till service och support viktig. Vi finns i Västerås och är ackrediterade enligt ISO/IEC 17025 för kalibrering enligt SS-EN ISO 7500-1. Våra tekniker är utbildade av Galdabini och har erfarenhet av att serva och uppdatera elektroniken (retrofit) för kompabilitet till den aktuella programvaran LabTest.

 

Vill du titta närmare på hur programmet LabTest ser ut och funkar så är du välkommen att boka ett besök oss i Västerås. Vi har en ny QUASAR 100 tryck- och dragprovare tillgänglig för test och utbildning.

 

Alternativt kan du anmäla dig till BREAKPOINT den 30 mars hos AFRY Test & Qualification Center i Borlänge där AFRY visar hur de använder QUASAR 600 och LabTest i sitt dagliga kvalitetsarbete.