'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Sylvac växlar upp inom digitaliserad mätteknik

Traditionell mätteknik utvecklas mot automatiserade och digitaliserade lösningar för ökad spårbarhet och fjärrövervakning. Sylvac är det för närvarande enda företaget som kan erbjuda en komplett lösning med trådlös Bluetooth®-teknik som möter dessa framtida utmaningar.

Ankomsten av en ny era inom industriell produktion med de allmänt diskuterade begreppen ”Industri 4.0”, "Internet Of Things" och "Smart tillverkning" kommer att kräva nya verktyg som kan anslutas i samtrafik. Inom en snar framtid kommer det att bli obligatoriskt för många företag att samla in mätdata som produceras i de olika elementen i hela tillverkningsprocessen. Traditionell mätteknik utvecklas mot mer automatiserade och digitaliserade lösningar som möjliggör ökad spårbarhet och fjärrövervakning av information som är centraliserad.

 

Sylvac är redo för denna utmaningen och har långtgående engagerat sig i digitalisering och dataöverföring. Faktum är att Sylvac redan för länge sedan presenterade ett brett utbud av instrument för enkel och pålitlig samtrafik. Efter traditionella kabelanslutningar (RS232 sedan USB), kan Sylvac vara stolt över att man fokuserade sina ansträngningar på den tekniska utvecklingen av trådlös överföring av mätresultat. Genom att förse de flesta av sina handhållna instrument med en trådlös Bluetooth®-sändare integrerad i elektroniken har Sylvac varit en äkta pionjär inom detta område, visat av det faktum att Sylvac är det för närvarande enda företaget som kan erbjuda en helhetslösning med trådlös Bluetooth®-teknik som möter framtidens utmaningar - och för priset motsvarande en traditionell kabelanslutning!

 

Fördelen med Sylvacs instrument med inbyggd och integrerad Bluetooth®-teknik inklusive trådlös anslutning ger större handlingsfrihet och mer flexibilitet för operatören som utför mätningar. Nya lösningar kan också implementeras för styrning av komponenter med specifika instrument eller positioner.

 

KmK Instrument i Västerås arbetar med mätteknik sedan starten för 25 år sedan och har hög kunskap och lång erfarenhet av mätmaskiner, handmätdon, programvaror, fixturer, applikationer. KmK Instrument är sedan 2009 exklusiv agent åt Sylvac på den svenska marknaden och erbjuder hela produktsortimentet, inklusive service, support och kalibreringar.


Kontakta oss för mer information hur du kan ta del av den nya tekniken.

 

Läs mer om Sylvac Sylcom programvara och se videon här

 

 
 
Sylvac har nyligen släppt ny Sylcom version 1.5.1 och ny Sylcom PRO modul.
 
 
Sylvac är det för närvarande enda företaget som kan erbjuda en helhetslösning med trådlös Bluetooth®-teknik som möter framtidens utmaningar.