'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Sylvac-SCAN s145XL -optisk mätning mot högre höjder!

Sylvac-SCAN S145 optiska mätmaskin från Sylvac finns nu i en XL-version för utökad längdmätning.

 

Sylvac-SCAN S145 optiska mätmaskin från Sylvac finns nu i en XL-version för utökad längdmätning av objekt upp till 1 800 mm i längd och diametrar upp till 145 mm.

 

Denna modell är idealisk för användare som behöver mäta större objekt samtidigt som precisionen och tillförlitligheten från Sylvac-SCAN-serien bibehålls.

 

Visste du att optiska mätningar är beröringsfria mätningar och metoden är särskilt lämplig för känsliga eller ömtåliga komponenter? Några av fördelarna med dessa beröringsfria optiska mätningar är:

 

Oförstörande provning: Optiska mätningstekniker säkerställer att de objekt som mäts förblir intakta och oskadade under processen.

Hög precision: Optiska system är kända för sin exceptionella precision och möjliggör mätningar noggrannhet på under mikronivå.

Mångsidighet: Optisk metrologi kan tillämpas på en stor mängd av olika material och komponenter, från mikroskopiska elektroniska kretsar till storskaliga komponenter för tex. flygindustrin.

Snabbt och effektivt: Optiska mätningar är ofta snabbare än traditionella kontaktmätmetoder vilket möjliggör snabbare kvalitetskontroll och inspektionsprocesser.

 

Läs mer om optiska mätmaskiner från Sylvac

 
 
Sylvac-SCAN s145XL
 
 
Sylvac Scan-serien