'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Stor, större och störst! Universell hårdhetsprovare från INNOVATEST

NEMESIS 9800G2 Universell hårdhetsprovare från INNOVATEST idealisk för stora bearbetade metalldetaljer.

 

9800G2 har en stor radiell ram som möjliggör provning antingen på maskinbasen eller bredvid den. Det kraftiga testhuvudet är lätt att svänga, vilket säkerställer sömlös positionering av arbetsstycken utan besvär med manuella justeringar av arbetsstycket. Använd en kran eller gaffeltruck för att enkelt positionera tunga delar.

 

Med sin unika dubbla Z-axel erbjuder 9800G2 ett imponerande utbud av skalor. Från Vickers 500gf, Knoop, Rockwell, HBD och HBT till Brinell 3000kgf, kan denna provare bestämma hårdheten hos allt från små detaljer till anmärkningsvärt stora. Det standardmonterade avtagbara blocksteget i gjutjärn gör det enkelt att testa mindre delar på en ergonomisk arbetshöjd, vilket garanterar precision och användarvänlighet.

 

Det CNC-motoriserade nedåtgående testhuvudet kompletteras med ett 9-positionstorn som rymmer ett brett utbud av intrycksspetsar (indenter. Detta inkluderar ett laserpositioneringssystem, flera olika indentrar och valfria objektiv.

 

Artificiell intelligens (AI) och ett fantastiskt optiskt system ger de bästa Brinell-mätningarna i klassen, medan djupmätningen sker med linjära mätare i toppklass. Tvärtemot förväntningarna är NEMESIS 9800G2 ändå en ny standardserieprodukt från INNOVATEST. Den kan enkelt anpassas till specifika krav och ger det bästa av två världar - tillförlitlighet och flexibilitet.

 
 
Nemesis 9800G2