'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Stabil fixturering för säkra mätningar

KmK Instrument har ett omfattande produktsortiment från Dk FIXIERSYSTEME för uppspännings- och fixeringssystem inom mätteknik. Modulsystemen för taktil och optisk mätning är indelade i olika områden; SPANNFIX (för taktil mätning), QUADERFIX (för taktil mätning), SCHIENEFIX (för optisk mätning), MICROFIX (för riktigt små detaljer).
Fördelarna med Dk Uppspännings- och fixeringssystem är många:
  • Intelligent design med utbytbara modulelement innebär låga monterings- och demonteringskostnader
  • Snabb montering och borttagning av olika element
  • Optimal tillgänglighet till mätpunkterna i en enda inställning.
  • Stabil fixturering för säkra mätningar.
  • Möjligheten att återskapa och dokumentera valda inställningar.
  • Möjlighet till utveckling och tillverkning av kundspecifika speciallösningar och olika konfigurationer av Dk-systemkomponenter och specialdesignade speciella spännelement.
SPANNFIX är ett intelligent modulärt system som består av bas-, struktur- och spännelement för att hålla olika arbetsstycken. Det består av basplattor med gallerhål eller T-spår för monteringskolonner, på vilka armar med stöd och spännelement kan monteras. Läs mer. 
 
QUADERFIX är ett mycket stabilt alternativ för stora och tunga arbetsstycken med solida modulära element som inte kan rotera när de sammanfogas, dvs. ett modulärt uppspänningssystem bestående av 4-kants element med hög stabilitet och hållfasthet, kompatibelt med SPANNFIX sortimentet. Läs mer.
 
SCHIENENFIX används med fördel för snabb och flexibel fixturering av små och stora detaljer. Det är ett modulära uppspänningssystem för optisk mätning alternativt optisk/taktil mätning. Specifika moduler för optiska mätmaskiner, mätprojektorer och mätmikroskop. Kompatibel med andra Dk-system. Läs mer.
 
MICROFIX passar för mindre runda symmetriska och kubiska detaljer från 0,3 till 10 mm Skonsam fixering med justerbara spännkrafter för att skydda komponenterna. Läs mer.
 
Om behovet finns för ett kundanpassat uppspänningssystem, läs mer här.  
 
 
Spannfix
 
 
Quaderfix