'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Proteq Equotip 3 nya avancerade slagmätsonder

Proceq lanserar nya avancerade och ergonomiska slagmätsonder till Equotip 3

Press Release

 

Lansering av de avancerade slagmätsonderna för Equotip 3

 

(Schwerzenbach / Schweiz, Februari 2010) Schweiz-baserade Proceq är stolta att annonsera lanseringen av avancerade slagmätsonder till den portabla hårdhetsmätaren Equotip 3. Sonderna har bättre prestanda genom en mer ergonomisk design som gör att användaren intuitivt känner hur sonden skall hållas för att uppnå bästa resultat.

 

Equotip 3 är en mångsidig lösning på portabel hårdhetsmätning och använder den dynamiska Leeb studstekniken som uppfanns av Proceq. Proceq har kombinerat dagens teknologi med över 35 års erfarenhet för att skapa Equotip 3, ett portabelt instrument som erbjuder utökade möjligheter och oöverträffat enkel användning.

 

För att möta alla kundkrav erbjuder Proceq ett brett urval av slagmätsonder för Equotip 3:

 

Slagmätsond D: Universalenhet. För majoriteten av hårdhetsmätningar. Slagmätsond G: Utökad slagkraft. För solida komponenter som stora gjutgods och smiden.

Slagmätsond DL: Smal front. För mätningar i trånga utrymmen, i botten av spår eller på nedsänkta ytor.

Slagmätsond E: Diamantkula. För mätningar i det mycket höga hårdhetsområdet: Verktygsstål med högt karbidinnehåll.

Slagmätsond S: Keramisk kula. För mätningar i det höga hårdhetsområdet: Verktygsstål med högt karbidinnehåll.

Slagmätsond C: Reducerad slagkraft. Ythärdade komponenter, beläggningar, tunn-väggiga eller slagkänsliga komponenter.

Slagmätsond DC: Kort sond. För användning i mycket trånga utrymmen som hål, cylindrar eller för intern mätning i monterade maskiner.

 

Det nya utförandet hos de avancerade slagmätsonderna för Equotip 3 är fortfarande användbara för instrumenten Equotip 2 och Equotip 1. Proceq kommer därför att upphöra med produktion och försäljning av de äldre slagmätsonderna för Equotip 3 och Equotip 2. För ytterligare information om de avacerade slagmätsonderna för Equotip 3 och Proceq, kontaktas:

 

Läs mer här...