'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Proceq kommer med en ny lösning för sprickprovning i juni

Schweiz baserade bolaget kommer med en ny lösning för sprickprovning i juni

Schwerzenbach/Schweiz den 22 april, 2016 – Proceq – en global tillverkare av bärbara lösningar inom oförstörande provning - har idag meddelat att bolaget inom kort kommer att lansera en ny lösning på marknaden gällande sprickprovning.

 

Dess avancerade funktioner kommer inte bara att tilltala befintliga partners och kunder, men också locka nya till företag. Företaget har en mångsidig kundbas som arbetar inom många sektorer, inklusive olja och gas, flyg, energi, metall produktion och bearbetning samt fordonsindustrin.

 

Preliminär information kommer att släppas till distributörer på Control 2016 utställning i Stuttgart senare denna månad. Den officiella globala lanseringen kommer att ske under juni, på den 19:e världskonferensen för oförstörande provning (NCNDT) utställning i München, Tyskland.

 

Proceq VD Ralph Mennicke sade: "Vår nya och spännande produkt kommer med sedvanlig Proceq kvalitet, service och global distribution. Följaktligen, är vårt budskap till dem som använder Proceq paketeringar, stöd och service helt klart - vänta ett par månader och dra nytta av Proceq sprickprovningsteknik".

 

Marcel Poser, Proceq styrelseordförande och Tectus koncernchef kommenterade följande: "Genom att använda Proceq’s erfarenheter från de mycket framgångsrika varumärken Equotip och Pundit och genom att utnyttja sin starka ställning på marknaden, bryter nu företaget nya marknadsområden. Stora investeringar och förändringar kommer att fortsätta i Proceq portfölj, med ännu mer spännande nya OFP produkter som lanseras i år".

 

Produkterna säljs och distribueras via KmK Instrument i Västerås, som är generalagent för den svenska marknaden och servicecenter för den nordiska marknaden. För mer information, besök www.kmk-instrument.se.

 

Läs hela pressmeddelandet i original på Proceq's hemsida www.proceq.com