'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Ny VD på KmK instrument

Från den 1 januari 2011 blir Anders Vallenfjord VD för KmK instrument ab

KmK Instrument AB är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll som grundades av Rune Karlsson och Kalle Kalbhenn år 1994. Under de första 15 åren har företaget grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, maskin-, verkstads- och fordonsindustri, så väl som hos återförsäljare och partners. Företaget har sedan starten inriktat sig på att erbjuda och distribuera ledande produkter inom affärsområde; oförstörande provning (NDT, OFP), mätteknik och materialprovning.

 

Affärsmodellen omfattar även värdeadderande tjänster som installation, support, service samt kalibrering av mätutrustning och kan därmed hjälpa kunderna genom hela processen. Idag har företaget 10 anställda med kontor och democenter i Västerås.

 

Anders Vallenfjord tillträder VD-rollen efter Rune Karlsson, som kommer att fortsätta inom företaget med försäljning och som styrelseordförande.

 

Anders Vallenfjord har suttit i företagets KmK:s styrelse sedan 2007. Anders är marknadsekonom het av försäljning inom IT-broch anschen Västerås.rustningarretaget fram till pension. har lång erfarenhet av företagande, försäljnings- och ledarskapsroller inom IT-, finans- och försvarsindustrin. Anders har tidigare innehaft VD och olika chefsroller hos programvarudistributören Nocom Sverige AB inom Norden och Baltikum och kommer senast från försvarsföretaget Åkers Krutbruk Protection AB som försäljningsansvarig för bepansring av militärfordon för Försvarsmakten i Sverige och Norge.