'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Nu lanseras GS8000 nya och revolutionerande markradar

Exklusiv lansering sker vid den virtuella konferensen Digital Keynote den 9 september 2020 kl. 15:00. Registrera dig kostnadsfritt och bli den första som får all information.

Vad som ligger under ytan har stor betydelse. Kombinationen av avancerade programvaror, sensorer och data är avgörande för att skydda infrastruktur och byggnader från kostsamma försämringar och skador som påverkas oss alla i samhället.

 

Den nya markradarn GS8000 är en allt-i-ett-lösningen för en mängd tillämpningar. Exempelvis vid undersökning och kartläggning av markförhållanden vid byggnation, identifiera objekt under ytan samt analysera förhållanden vid övervakning och underhåll av befintlig infrastruktur.

 

Med nya och revolutionerande GS8000 tar schweiziska Proceq mätupplösning och mätdjup till en helt ny nivå och visar en överlägsen tydlighet i data utan att kompromissa med användarupplevelsen. Enheten är kompakt och flexibel och anpassar sig till olika terränger och för en mängd olika tillämpningsområden.

 

Exklusiv lansering sker på Proceq/Screening Eagel virtuella konferens Digital Keynote den 9 september 2020 kl. 15:00. Registrera dig idag för den kostnadsfria virtuella konferensen och bli den första som får all information. När du registrerar dig så har du möjlighet att vinna en helt ny GS8000 inklusive en årsprenumeration på den kraftfulla programvaran. Klicka här för att komma till registreringen Keynote 2020.

 

KmK Instrument AB med democenter i Västerås är distributör till Proceq sedan närmare 25 år tillbaka. Idag omfattas hela Proceq's sortiment inklusive instrument för provning på t ex metall, betong, sten, sand och papper. I och med lanseringen av markradarn blir KmK Instrument även utvald som exklusiv distributör i Sverige gällande den nya GS8000. Kontakta oss så berättar vi mera.

 

 
 
Proceq GS8000 markradar