'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

LabTest ny programvara från Galdabini

Italienska Galdabini har lanserat en helt ny och modern programvara för Quasar tryck- och dragprovmaskiner.

 

Galdabinis nya programvara för Quasar dragprovmaskiner är modulärt indelad efter vilka materialområden, metoder, standarder och applikationer som skall provas, för till exempel metall, plast, gummi, textil eller papper. Det Windows-baserade styrprogrammet garanterar flexibilitet och öppenhet mot andra system och stödjer en mängd olika beräkningar och metoder för olika test serier.

 

Operatörsgränssnittet är modernt vilket ger en bättre logik, överskådlighet och användarvänlighet. Labtest har en ny och framtidssäkrad plattform vilket gör det enklare att integrera med andra teknologier, till exempel video extensometer.

 

LabTest erbjuds som full-version upp till 25 kN, eller 50 kN och högre, samt med enklare funktionalitet för t ex metall, plast och textil. Nya LabTest levereras med Quasar dragprovmaskiner sedan januari 2018.

 

Äldre versionen Graphworks är därmed ej tillgänglig längre. Uppgradering till LabTest är möjlig på maskiner levererad från januari 2015. Äldre maskiner kan behöva en en extra uppgradering av hårdvaran. Kontakta oss för mer information.