'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK instrument utökar personalen

Under de senaste månaderna har vi anställt tre nya medarbetare för att stärka upp vår försäljnings- samt serviceavdelning.

Under de senaste månaderna har vi anställt tre nya medarbetare för att stärka upp vår försäljnings- samt serviceavdelning.

 

Vi välkomnar Mikael Pettersson som säljare till vårt team med ansvar för främst Trimos och Sylvac omfattande digitala handmätdon, höjdmätare och längdmätbänkar samt övrig utrustning för produktionsbaserad mätteknik. Mikael kommer närmast från Volvo Construction Equipment och innan dess från försvarskoncernen SAAB Bofors Dynamics.

 

På serviceavdelningen välkomnar vi Sebastian Larsson som servicetekniker inom Mätteknik. Sebastian arbetade närmast som instrumenttekniker hos Westinghouse Electric Company i Västerås.

 

Senaste tillskottet är Henrik Rönnqvist som är anställd som applikationstekniker inom Mätteknik. Henrik kommer från Scania Sverige i Södertälje där han under en längre tid har arbetat som produktionssamordnare i det centrala mätrummet.

 

Samtliga är mycket välkomna till KmK instrument!

 

 

För mer information, vänligen kontakta VD Anders Vallenfjord, telefon 021-150 163, e-post anders.vallenfjord@kmk-instrument.se eller vVD Per-Håkan Kalbhenn, telefon 021-150 166, e-post ph.kalbhenn@kmk-instrument.se.

 

 

 

 

Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll. Vi representerar ett 30-tals ledande leverantörer inom affärsområde: Oförstörande provning (OFP), Mätteknik och Materialprovning. Vi har lång erfarenhet med specialistkompetens. Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 17 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, tillverknings-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 12 anställda med kontor och democenter i Västerås.