'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK Instrument tecknar exklusivt avtal med Schwenk

KmK Instrument har tecknat avtal att sälja Schwenk’s mättekniska och välkända produktsortiment i Sverige.

KmK Instrument har tecknat avtal att sälja Schwenk’s mättekniska och välkända produktsortiment i Sverige.

 

Avtalet innebär att KmK Instrument AB blir exklusiv distributör åt Schwenk’s i Sverige med ansvar för försäljning av produkter och reservdelar. KmK Instrument övertog huvudansvaret från den 1 september 2015.

 

Schwenk Längenmesstechnik GmbH & Co. KG är tredje generationens familjeföretag baserat i Fellbach i södra Tyskland. Företaget grundades år 1921 och har sedan dess varit en av de marknadsledande inom precisions- och specialmätverktyg.

 

De mest kända varumärkena är SUBITO® och OSIMESS® hålindikatorer, OD indikerade håltolkar, Mytast indikatorer, CJU circometrar för utvändig samt IUB bandmått för invändig mätning av diameter och omkrets.

 

Typiska fördelar med Schwenks kvalitetsprodukter, som är utvecklade och tillverkade i Europa, är bland annat: ett brett område av enheter för skiftande tillämpningar, precisa och snabba mätningar, tekniskt enastående konstruktion som minimerar slitage, optimal design för att undvika att damm och smuts tränger in i enheterna etc.

 

För mer information gällande avtalet och sortimentet kontakta Per-Håkan Kalbhenn på KmK Instrument i Västerås tel 021-150 160.

 

 

Kort om KmK instrument AB

 KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget har 10 anställda med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.