'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK Instrument inleder nytt distributörsamarbete med BYK-Gardner

KmK INSTRUMENT inleder år 2024 med ett nytt distributörsamarbete med mätutrustningar för mätning av färg, glans, utseende och fysikaliska egenskaper till svensk industri.

 

BYK-Gardner instruments är ett ledande tyskt företag inom kvalitetssäkring och processlösningar till alla branscher där färg, utseende och fysikaliska egenskaper tillför ett viktigt värde.

 

För att vara närmare de svenska kunderna i alla branscher där vi är verksamma har vi utökat vår närvaro i Sverige genom ett samarbete med KmK INSTRUMENT. Förutom försäljnings- och supportaktiviteter kommer KmK att ha en roll i att organisera, erbjuda och utföra lokal service i Sverige men också agera service hub för hela Skandinavien. Härmed vinner vi högre tillgänglighet för våra svenska och skandinaviska kunder och för oss ett stort steg närmare våra mål med vårt ”Greenability-program” och spara jorden resurser, säger Joost Bakker, Area Sales Manager Nordic på BYK-Gardner Instruments. KmK kommer inom kort arrangera Workshop i några orter i Sverige.

 

För mer information kontakta

Per-Håkan Kalbhenn på 070-480 00 81 

 

Läs mer om produkterna här