'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK Instrument förvärvar ett större mätdonslager

Förvärvet innebär att KmK Instrument kan erbjuda ett brett sortiment och snabba leveranser av tolkar och handmätdon.

Förvärvet innebär att KmK Instrument kan erbjuda ett brett sortiment och snabba leveranser av tolkar och handmätdon.

 

KmK instrument fortsätter sin satsning inom affärsområdet mätteknik. Anskaffningen av lagerpartiet passar väl in i strategin att erbjuda en attraktiv inköpsplats, ett ”Best of Brands”, där man samlar ett brett sortiment av de bästa produkterna inom respektive segment från de ledande tillverkarna i Europa.

 

KmK förvärvar nu ett befintligt lager från en handmätdon-verksamhet, där man valt att avsluta sina externa agenturer och fokuserar på egna produkter inom handmätdon.

 

Lagret består av kvalitetsprodukter så som håltolkar, inställningsringar, gängtolkar, gängringar, hålindikatorer, skänkelmätklockor, mätklockor, givare, skjutmått och mikrometrar från välkända fabrikat som Sylvac, Käfer, Kroeplin, Schwenk, IBR, Metem och Unimeter.

 

Med ett utvidgat mätdonslager kan KmK Instrument erbjuda de bästa mätinstrumenten och mätdonen till attraktiva priser med hög leveranssäkerhet.

 

 

För mer information, vänligen kontakta vVD Per-Håkan Kalbhenn på KmK Instrument i Västerås på tel. 021-15 01 60.

 

 

 

Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna med support och service genom hela processen. Under de första 20 åren har vi grundlagt en stabil kundbas med hög kundnöjdhet inom svensk stål-, verkstads- och fordonsindustrin. Företaget är lokaliserat med kontor och democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.