'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK IBR Messtechnik helhetslösning vid insamling av mätdata

KmK Instruments tyska leverantör, IBR Messtechnik, erbjuder en universell helhetslösning vid insamling av mätdata.

 

Med ett effektivt system för mätdatainsamling kan du snabbt och effektivt samla in, analysera och kontrollera mätdata från en mängd olika enheter. Tyska IBR har det kompletta verktyget som hjälper till att testa och kontrollera att komponenter håller den höga standard som förväntas.

 

Hårdvaran IMBus flexibla mät- och interfacemoduler kan anpassas efter just dina behov. Väl anpassad för höga krav i industrimiljö har den speciellt utvecklade modulhus i aluminiumprofil och kan monteras utan verktyg. De kan placeras på bord eller fixeras på en styrskena. Elektroniken uppfyller alla krav som flexibilitet, hastighet och upplösning vid maximal noggrannhet. Adressinställningarna på IMBus sker automatiskt (Plug & Play). Den modulära strukturen skapar möjlighet av 1 till 512 anslutningar och kan anslutas med kabel upp till maximalt 1200 m.

 

Mjukvaran ComGage kompletterar mätdatainsamlingen och tillför en bred variation av funktioner.

Den samlar in och analyserar mätdata från ett flertal olika enheter som exempelvis handmätdon och sensorer, oavsett tillverkare.

Programmet kan snabbt och enkelt samla in och visa enklare mätdata men klarar också av mer komplexa mätuppgifter.

Med hjälp av dess statistiska funktioner levererar ComGage även information för kontroll och styrning i tillverkningsprocessen i både små och stora serier.