'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

KmK har inlett samarbete med tyska Vallon GmbH

Ny leverantör inom avmagnetisering och teknisk renhet av industrikomponenter

 

KmK Instrument AB och tyska Vallon GmbH har inlett ett samarbete på den svenska marknaden. KmK får status som generalagent på den svenska marknaden och kommer att tillhandahålla Vallon’s produktportfölj samt erbjuda expertstöd och service.

 

Vallon GmbH är ledande inom avmagnetisering, s.k. ”degausing”, vilket omfattar kraftfulla och effektiva spolar och Ok för olika behov.

 

Produkterna efterfrågas exempelvis av tillverkare av halvfabrikat material och maskinbearbetade industrikomponenter samt vid slutmontering av detaljer. En effektiv avmagnetisering av komponenter och detaljer skapar en förbättrad teknisk renhet, vilket blir allt mer viktigare i olika tillverkningsprocesser för att undvika t ex förslitning och haverier.

 

Förutom standard produkter för olika tillämpningar, så är en av Vallon’s framstående fördelar att man kan leverera specialanpassade lösningar efter kundens unika behov.

 

"Genom vår nya affärsrelation med Vallon kan vi erbjuda kompletta lösningar och tjänster till kunder inom industrin där man har behov av effektiv avmagnetisering och förbättrad teknisk renhet. Systemen från Vallon kan installeras direkt i en automatiserad process." säger Per-Håkan Kalbhenn, vVD på KmK Instrument.

 

Produkterna säljs och distribueras via KmK Instrument i Västerås, som är generalagent för den svenska marknaden.

 

För mer information, besök www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021-150 160.