'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Helautomatisk Vickers och Mikro Vickers hårdhetsprovare

KmK Instrument representerar Japanska FutureTech Corp. Vilka är ett av de ledande företagen som utvecklar högteknologiska laboratorieutrustningar, inklusive hårdhetsprovare och provberedningsutrustningar.

För att bestämma ett materials förmåga att motstå plastisk deformation så används allt oftast stationära hårdhetsprovare. För analys av materialegenskaper t.ex. härdprofiler, ythårdhetsmätning av belagda ytor eller vid t ex värmebehandling, svetsning etc. Alla är viktiga parametrar vid beräkning av mekanisk konstruktion och produktutveckling.

 

KmK Instrument representerar Japanska FutureTech Corp. Vilka är ett av de ledande företagen som utvecklar högteknologiska laboratorieutrustningar, inklusive hårdhetsprovare och provberedningsutrustningar.

 

Den mest avancerade helautomatiska Vickers/Mikro Vickers hårdhetsprovare utmärker sig med Sample Profile minnesfunktioner som hanterar stora mängder av prover snabbt och tillförlitligt utan mänsklig ingripande. Serien FM/FV ARS 10 K är ett multifunktionellt system som börjar mätprovningen med en serie sammanhängande intryck med den motoriserade Auto Stage, självstyrd fokusering med den motoriserade z-axel kontrollen, automatisk mätning av intrycken och slutligen dokumenterat resultat i databasen. Programvaran hanterar ett antal resultat format och statistisk behandling.

 

En serie mätoperationer innefattar: Sammanhängande intryck - Fokusering - Datainsamling - Datalagring. Bara genom att välja ett mätmönster är all provning helautomatisk med hög hastighet.

 

Den intelligenta Sample Profile minnesfunktionen tillåter komplicerade slumpmässiga provningar eller undervisningsmätningar längs med kanten av provbiten – som standardfunktion.

 

Olika mönster kan möta kundens behov: rak linje/zick-zack/cirkel/Arc/linjetyp/slumpmässig/Matrix/etc.

 

Läs mer systemet här.

 

 

KmK Instrument AB grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning (OFP/NDT).

 

Kontakta KmK Instrument på tel. 021-150 160 och besök vår hemsida för mer information www.kmk-instrument.se.