'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Flera nya intressanta funktioner i Sylvac's uppdaterade mjukvara - Sylcom 1.5.6

SYLCOM är ett program för mätdatainsamling utvecklat av Sylvac och för att behandla information från Sylvac-instrument anslutna via Bluetooth® eller USB-kabel.

Programmet skapar ett nästan obegränsat antal visningskanaler spridda över en eller flera sidor. Flera visningslägen är tillgängliga så att status för uppmätt variabel (GO/ NG) kan visualiseras omedelbart. Programmet kan användas för att visa värden i olika lägen, för att ladda upp delritning i bakgrunden, för att visa toleransstatus, för att definiera mätsekvenser och för att exportera data till Excel eller till tredjepartsprogramvara.

 

Nya funktioner i 1.5.6-versionen:

Molnlagring (betaversion) – Expert*

OPC UA kommunikation – Expert*

Lång räckvidd - Standard*/ Pro*/ Expert*

Ekoläge - Standard*/ Pro*/ Expert*

PDF-uppladdning och beskärning - Standard*/ Pro*/ Expert*

 

Kort information om mjukvara:

LITE gör det möjligt att ansluta till 1 instrument och 1 fotpedal (kostnadsfri licens).

Standard* gör det möjligt att ansluta upp till 16 instrument eller pedaler och kan laddas ner mot en licens kostnad.

PRO* gör det möjligt att ansluta upp till 15 instrument med USB-kabel, upp till 40 instrument med Bluetooth® och upp till 128 instrument med M-BUS-moduler (totalt 128 instrument) Flera funktioner som kontrollplaner, övervakning, statistik och SPC-export. (Prova kostnadsfritt i 60 dagar.)

Expert* erbjuder samma funktioner som PRO men med ytterligare möjlighet att ansluta upp till 500 instrument via Bluetooth® med "On the fly" -läge, för att kommunicera i OPC-UA-protokollet och att automatiskt föreslå verktygskorrigeringar till vissa CNC-maskiner. * Obs, kostnad för licens tillkommer.

 

För att ladda ner eller beställa mjukvaran gå till produktsidan.

 
 
Sylcom 1.5.6