Sylvac växlar upp inom digitaliserad mätteknik
Traditionell mätteknik utvecklas mot automatiserade och digitaliserade lösningar för ökad spårbarhet och fjärrövervakning. Sylvac är det för närvarande enda företaget som kan erbjuda en komplett lösning med trådlös Bluetooth®-teknik som möter dessa framtida utmaningar.
Vi söker en Marknadskoordinator
Som marknadskoordinator hos KMK Instrument har du en kreativ och självgående roll. Vi ser att initiativtagande och idéskapande är egenskaper som speglar din personlighet. Du har ett öga för både färg och form, och att få arbeta med webbpublicering, utforma nyhetsbrev och koordinera event är någonting som du drömmer om. Du har stor utvecklingsvilja och på sikt kan du ha möjlighet att klättra inom organisationen!
Foerster lanserar nya STATOGRAPH® CM redo för Industri 4.0
Nytt system uppfyller kraven hos digitaliserade produktionsmiljöer gällande sprickprovning på komponenter till fordonsindustrin och på fästelement
KmK Instrument introducerar banbrytande mätning av dimensioner
PLASTIFORM® är en banbrytande teknik för att mäta dimensioner med hjälp av precisa avgjutningar av inre- och yttre former.
MicroStudio lanserar ny fjäderprovare för Garter Springs
Det nya specialutformade instrumentet mäter automatisk fjäderns diameter och provar kraft vid olika längder.
Avtal mellan Granlunds Tools och KmK Instrument
Granlund Tools ingår strategiskt partnerskap och utser KmK Instrument till auktoriserad och certifierad distributör med ansvar för försäljning och service gällande Unimeter för ett antal nyckelmarknader i Norden och Europa.
Träffa oss i Stuttgart på Controlmässan 7-10 maj
Årets största mät- och kontrollmässa i Stuttgart närmar sig och KmK Instrument är på plats hos sina leverantörer
Följ med på leveratörsbesök i Tyskland!
Unikt tillfälle att på plats se automationslösningar med många olika integrerade sensorer i en och samma mjukvara. Allt i samband med Control-mässan i Stuttgart.
Öppet hus med föreläsningspass 13/6
I samband med att vi firar 25-årsjubileum har vi öppet hus i våra lokaler.
Vi söker en servicetekniker
Som servicetekniker kommer du att arbeta med avancerade instrument, sensorer, elektronik, mjukvaror samt mekanik. Eftersom du kommer arbeta mycket brett är detta den perfekta tjänsten för dig som gillar att resa och har ett genuint intresse av teknik och service.