'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />
KmK Instrument introducerar banbrytande mätning av dimensioner
PLASTIFORM® är en banbrytande teknik för att mäta dimensioner med hjälp av precisa avgjutningar av inre- och yttre former.
MicroStudio lanserar ny fjäderprovare för Garter Springs
Det nya specialutformade instrumentet mäter automatisk fjäderns diameter och provar kraft vid olika längder.
Avtal mellan Granlunds Tools och KmK Instrument
Granlund Tools ingår strategiskt partnerskap och utser KmK Instrument till auktoriserad och certifierad distributör med ansvar för försäljning och service gällande Unimeter för ett antal nyckelmarknader i Norden och Europa.
Följ med på leveratörsbesök i Tyskland!
Unikt tillfälle att på plats se automationslösningar med många olika integrerade sensorer i en och samma mjukvara. Allt i samband med Control-mässan i Stuttgart.
Öppet hus med föreläsningspass 13/6
I samband med att vi firar 25-årsjubileum har vi öppet hus i våra lokaler.
Vi söker en servicetekniker
Som servicetekniker kommer du att arbeta med avancerade instrument, sensorer, elektronik, mjukvaror samt mekanik. Eftersom du kommer arbeta mycket brett är detta den perfekta tjänsten för dig som gillar att resa och har ett genuint intresse av teknik och service.
Workshop 10 april gällande trådlös mätteknik med Bluetooth®
KmK Instrument och Sylvac bjuder in till gemensam workshop
Stabil fixturering för säkra mätningar
KmK Instrument har ett omfattande produktsortiment från Dk FIXIERSYSTEME för uppspännings- och fixeringssystem inom mätteknik. Modulsystemen för taktil och optisk mätning är indelade i olika områden; SPANNFIX (för taktil mätning), QUADERFIX (för taktil mätning), SCHIENEFIX (för optisk mätning), MICROFIX (för riktigt små detaljer).
Sylvac höjer standarden inom området trådlös mätteknik
Schweiziska Sylvac, en pionjär inom trådlös mätteknik, är stolt över att lansera den andra generationen Bluetooth®-teknik, för fler möjligheter och enklare anslutning av sina instrument.
Julen 2018 stöder vi Rädda Barnen