'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />
KmK fördjupar sitt samarbete med Proceq
KmK Instrument har blivit utsedda av schweiziska Proceq AS att distribuera hela Proceq’s sortiment inom metall, betong och konstruktion i Sverige.
Inbjudan till workshop gällande avmagentisering 26 och 27 november
KmK Instrument och tyska Vallon håller 1-dags workshop kring avmagnetisering av halv-fabrikat material, industriprodukter och maskinbearbetade komponenter
Proceq har lanserat ett revolutionerande teknikgenombrott för portabel ultraljudsinspektion
UT8000 är en unik plattform för sprickprovning med Live-app och visning i iPad. Intelligenta funktioner förbättrar produktivitet och maximerar spårbarhet och värde.
KmK Instrument inleder samarbete med Nederländska Innovatest
KmK Instrument AB har tecknat distributörsavtal med Innovatest Europe BV gällande försäljning och service av stationära hårdhetsprovare, programvaror och tillbehör i Sverige.
Jakten på noll fel
Läs SVMF krönikan av Per-Håkan Kalbhenn kring tema "Jakten på Noll-Fel" i tidningen Aktuell Produktion som utgavs strax innan sommaren.
Sylvac växlar upp inom digitaliserad mätteknik
Traditionell mätteknik utvecklas mot automatiserade och digitaliserade lösningar för ökad spårbarhet och fjärrövervakning. Sylvac är det för närvarande enda företaget som kan erbjuda en komplett lösning med trådlös Bluetooth®-teknik som möter dessa framtida utmaningar.
Foerster lanserar nya STATOGRAPH® CM redo för Industri 4.0
Nytt system uppfyller kraven hos digitaliserade produktionsmiljöer gällande sprickprovning på komponenter till fordonsindustrin och på fästelement
KmK Instrument introducerar banbrytande mätning av dimensioner
PLASTIFORM® är en banbrytande teknik för att mäta dimensioner med hjälp av precisa avgjutningar av inre- och yttre former.
MicroStudio lanserar ny fjäderprovare för Garter Springs
Det nya specialutformade instrumentet mäter automatisk fjäderns diameter och provar kraft vid olika längder.
Avtal mellan Granlunds Tools och KmK Instrument
Granlund Tools ingår strategiskt partnerskap och utser KmK Instrument till auktoriserad och certifierad distributör med ansvar för försäljning och service gällande Unimeter för ett antal nyckelmarknader i Norden och Europa.