Vi söker en säljare inom Materialprovning

Är du sugen på att utmana dig själv och följ med på ett riktigt spännande utvecklingsresa.

Vi söker en säljare till en kundorienterad verksamhet som genom hög kunskap om kundens behov och förväntningar levererar produkter och tjänster av absolut kvalitet.

 

Du kommer att arbeta med innovativa och digitala instrument, sensorer och avancerade programvaror som skiljer sig från vår branschs traditionella utrustningar inom materialprovning. Lösningarna kännetecknas av hög precision och kvalitet, och kunderna ställer krav på hög kunskap, noggrannhet, ärlighet och tillförlit.    

 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stora personliga utvecklingsmöjligheter i ett teknikintensivt företag och team. Hos oss får du utöver fördelaktiga villkor också möjligheten att arbeta i nära samarbete med kompetenta kollegor i en modern arbetsmiljö.

 

Arbetsbeskrivning:

Som säljare kommer du att arbeta med avancerade instrument, sensorer, elektronik, mjukvaror från ledande tillverkare. Eftersom du kommer arbeta mycket brett är detta den perfekta tjänsten för dig som gillar att resa, träffa kunder och har ett genuint intresse för teknik.

 

Din uppgift är att baserat på kundernas behov erbjuda mättekniska lösningar för att utveckla kundens konkurrenskraft. Du driver säljprocessen framåt genom att arbeta professionellt och självständig med hjälp av befintliga stödfunktioner. Arbetet sker till stor del hos kund och omfattar uppsökande försäljning i form av nyckelkundsansvarig med tillhörande administration. Kunderna återfinns främst inom process-, tillverknings- och verkstadsindustrin.

 

Du representerar företaget, vårt erbjudande genom att bygga ett långsiktigt och nära samarbete med kunder, återförsäljare och leverantörer. För rätt person finns möjlighet att växa inom företaget. Du rapporterar till VD och vVD.

 

Tjänsten är heltid tillsvidareanställning och vi ser gärna att du utgår från Västerås.

 

Kvalifikationer:

  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst. Vi förutsätter att du är självständig, har driv och ett starkt engagemang. Du arbetar på ett affärsmässigt och ärligt sätt mot både kunder, kollegor och leverantörer.
  • Som person är du mycket noggrann, gillar att lösa problem och är orädd för att ta initiativ. Du har stor social kompetens då du kommer att arbeta tätt i team samt ha mycket kundkontakt och kommunikation med människor. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du älskar att serva kunder och är en positiv och glad personlighet som bara ser möjligheter. 
  • Vi söker dig som har minst 4 års dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter. Du bör ha minimum teknisk utbildning på gymnasium. Utbildning som civilingenjör/marknadsekonom, IHM eller motsvarande är meriterande.
  • Mätteknik och materialprovning handlar till stor del om system och programvaror. Därmed bör du ha god kännedom om instrumentering och programvaror. Du är van vid att arbeta i CRM-system, har god kunskap i Excel och Word samt kan hantera moderna IT-hjälpmedel. 
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift. Tyska är meriterande.
  • Du måste ha B-körkort.

 

Omfattning: heltid

 

Ansökan: Ansökningsprocessen sker via Linkedin Talent Solution. Klicka på länken för att komma vidare här. https://www.linkedin.com/company/kmk-instrument-ab

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt omgående, ansök därför så snart som möjligt.

 

För information: Anders Vallenfjord, anders.vallenfjord(at)kmk-instrument.se, Tel. 070-7514263

 

 
 
Avancerad teknik som ligger långt före konkurrenterna
 
 
Instrument för labb och verkstad som kännetecknas av precision, kvalitet och innovation