'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Servicetekniker mät & prov

 

Älskar du teknik, kvalitet och att resa och serva kunder? Nu har du möjligheten att arbeta brett och utvecklas tillsammans med ett teknikintensivt företag och team. Välkommen med din ansökan för tjänsten som servicetekniker mät och prov hos KmK Instrument!

 

KmK Instrument har i närmare 30 år levererat kvalitativa mät- och kontrollutrustningar som används inom metall-, verkstads- och fordonsindustri, samt inom medicin-, elektronik-, plast- och byggindustrin. Deras kunder omfattar allt från stora och välkända organisationer till mindre och nischade företagare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I takt med att behovet av ständigt förbättrad kvalitet i produktionsprocesser ökar, växer också efterfrågan av KmK Instruments produkter.

 

Vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med företaget för att utöka deras team av servicetekniker. Du kommer att arbeta med installation, service och kalibrering av avancerade sensorer, instrument och programvaror hos kunderna runt om i landet.

 

Då du kommer att arbeta självständigt ute hos kunderna är det viktigt att du är en drivande, strukturerad och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med olika människor. Du är kreativ när det kommer till problemlösning och kommer gärna med förslag på förbättringar. I rollen representerar du företaget utåt, därför är det av största vikt att du är serviceinriktad och fokuserar på att alltid ha en nöjd kund.

 

Du kommer att ingå i en grupp med kompetenta tekniker som i huvudsak arbetar med installation, kalibrering, service och utbildning av avancerade mätinstrument, sensorer och programvaror. Arbetet sker till stor del hos kunden och bedrivs både självständigt och i projekt tillsammans med kollegor och tekniker hos deras internationella leverantörer. Stort fokus ligger på kompetens, kvalitet, ordning och reda och noggrannhet.

 

Som ny i rollen får du en gedigen utbildning inom mätteknik och kvalitetssystem som kompletteras med produktspecifika kurser hos KmK Instruments leverantörer i Europa. Den första tiden kommer du att arbeta tillsammans med företagets seniora tekniker och allt eftersom övergå i arbete på egen hand.

 

Antal resdagar för denna tjänst är ca. 3 dagar i veckan. I tjänsten ingår även att hantera akut service (resor med kort varsel), för att lösa problem hos kund. Resor utomlands kan ske vid utbildning och vid vissa kunduppdrag.

 

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-08-09.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Skårsjö. Ansvarig rekryterare finns tillgänglig för frågor fram till och med 2023-07-07, samt från och med 2023-08-07. Urval påbörjas efter 2023-08-09.

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Krav:

  • Gymnasial teknisk utbildning, eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
  • Erfarenhet av produktions-/maskinteknik
  • Mycket goda IT-/datakunskaper, däribland avancerad Excel och vana av programvaror
  • God kännedom och erfarenhet av mekanik och el/elektronik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort

 

Meriterande:

  • Högskole- eller civilingenjör
  • Kunskaper inom CAD, PLC-programmering, robotteknik och automation
  • Kunskaper i tyska språket

 

 
 
Alfons kalibrerar en tryck- och dragprovningsutrustning för mindre industrifjädrar.