'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Servicetekniker mät & prov

Vi växer och behöver utöka med ytterligare en servicetekniker. Du kommer att arbeta med installation, service och kalibrering av avancerade sensorer, instrument och programvaror hos kunderna runt om i landet.

 

KmK Instrument har i närmare 30 år levererat kvalitativa mät- och kontrollutrustningar som används inom metall-, verkstads- och fordonsindustri, samt inom medicin-, elektronik-, plast- och byggindustrin. Våra kunder omfattar allt från stora och välkända organisationer till mindre och nischade företagare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Behovet av ständigt förbättrad kvalitet i produktionsprocesser är stort och efterfrågan av våra produkter och tjänster för manuella och automatiserade mätprocesser ökar. Vi växer och behöver flera medarbetare. Vill du vara med och utvecklas med oss?

 

Dina arbetsuppgifter

 

Du kommer att ingå i en grupp med kompetenta tekniker som i huvudsak arbetar med installation, kalibrering, service och utbildning av avancerade mätinstrument, sensorer och programvaror. Arbetet sker till stor del hos kunden och bedrivs både självständigt och i projekt tillsammans med kollegor och tekniker hos våra internationella leverantörer. Stort fokus ligger på kompetens, kvalitet, ordning & reda och noggrannhet.

 

För att lyckas i rollen

 

Vi söker dig med erfarenhet av produktions-/maskinteknik med minimum teknisk utbildning på gymnasium, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning. Högskole- eller civilingenjör är meriterande.

 

Då du kommer att arbeta självständigt ute hos kunderna så är det viktigt att du är en drivande, strukturerad och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med olika människor. Du är kreativ när det kommer till problemlösning och kommer gärna med förslag på förbättringar. Du representerar företaget utåt, och då är det av största vikt att du är serviceinriktad och fokuserar på att alltid ha en nöjd kund.

 

Mätteknik handlar till stor del om IT/data. Därmed måste du ha mycket goda IT-kunskaper. I det dagliga arbetet ingår avancerad Excel samt arbete i en mängd olika programvaror. För att utföra problemlösning och reparation så måste du ha god kännedom och erfarenhet av mekanik och el-/elektronik, Kunskaper inom CAD, PLC-programmering. robotteknik och automation är meriterande.

 

Många av våra kunder och leverantörer finns utomlands och då är det ett krav att du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Kunskaper i tyska språket är meriterande.

 

Antal resdagar för denna tjänst är 3–4 dagar i veckan. Du måste ha B-körkort. I tjänsten ingår även att hantera akut service (resor med kort varsel), för att lösa problem hos kund. Resor utomlands kan ske vid utbildning, men även vid vissa kunduppdrag.

 

Vad vi erbjuder dig

 

Du kommer att få en gedigen utbildning inom mätteknik och kvalitetssystem som kompletteras med produktspecifika kurser hos våra leverantörer i Europa. Den första tiden kommer du att arbeta tillsammans med våra seniora tekniker och allt eftersom arbetar du på egen hand.

 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stora personliga utvecklingsmöjligheter i ett teknikintensivt företag och team. Hos oss får du utöver fördelaktiga villkor och förmåner också möjligheten att arbeta med mycket kompetenta och trevliga kollegor. Eftersom du kommer arbeta mycket brett är detta den perfekta tjänsten för dig som älskar teknik, kvalitet och att resa och serva kunder.

 

Ansökan och information

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till CEO Anders Vallenfjord, anders.vallenfjord@kmk-instrument.se, Tel.070-7514263.

 

Besök gärna vår Linkedin sida här https://www.linkedin.com/company/kmk-instrument-ab/.