'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Jobba som servicetekniker på KmK Instrument

 

Alfons Andersson gillar sitt varierande arbete som servicetekniker på KmK Instrument.

Ett jobb som servicetekniker på KmK Instrument innebär varierande dagar i en mångsidig roll. Självklart präglas arbetet av tekniska arbetsuppgifter där du involveras i mätning, provning och kontroll hos våra kunder. Det handlar om installation, service och kalibrering.

Till stor del sker arbetet självständigt med uppdrag ute på fält hos kunder inom svensk verkstadsindustri. I och med det självständiga arbetet medföljer även ett stort ansvar i att arbetet utförs på ett bra sätt. Då kundernas behov varierar är heller ingen dag den andra lik. Med ett stort intresse för teknik och service finns potentialen att överträffa våra kunders förväntningar och leverera ett bra resultat via långsiktiga relationer och samarbeten. 
 
"I mitt jobb som servicetekniker på KmK Instrument utvecklas jag varje dag. Tack vare att jag kan använda mitt intresse för teknik i mötet med kunden hittar jag alltid bra lösningar.”
 
Med den stora variationen medföljer även möjligheter till utveckling. Som servicetekniker på KmK Instrument erbjuds utbildningar både internt och externt hos våra leverantörer och via andra organisationer. Utveckling sker även i utbytet kollegor emellan. I dagsläget finns tio personer som arbetar på KmK Instrument där de olika avdelningarna tar lärdom av varandra. Trots att arbetet som servicetekniker är självständigt finns det alltså en organisation som stöttar och bistår med kompetens via daglig kontakt.

Tycker du precis som Alfons att detta låter spännande, samtidigt som du brinner för teknik och service och en god kännedom inom elektronik, mekanik och programmering eller erfarenhet av mät-, kontroll- och provutrustningar? Håll utkik efter lediga tjänster som servicetekniker.

Tillbaka till föregående sida.