'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Arbeta som försäljningsingenjör på KmK Instrument

 

Jörg Engesser arbetar som försäljningsingenjör på KmK Instrument sedan 2019.

" I min tidigare roll hos Proceq Screening Eagle i Schweiz så reste jag mycket till distributörer och agenter i i Europa och var ofta på besök hos KmK Instrument i Sverige. Tillsammans åkte vi runt i landet och träffade kunder, testade material och visade fördelarna med olika instrument. Vi arrangerade tekniska workshops, webbinarier och utbildningar. Arbetet med teamet var mycket kul och kunderna är mycket trevliga. Det var då ett lätt val för mig att flytta till Sverige när jag fick frågan om att börja arbeta på KmK Instrument."

Att arbeta med försäljning på ett professionell sätt och skapa långsiktiga relationer med nöjda och återkommande kunder en av de viktigaste funktionerna på ett företag. Du representerar företaget, dess kultur, värderingar och erbjudande. Hos oss på KmK är våra tre kärnvärden: Kunden, Kunskap och Kvalitet.

" I mitt arbete ingår det att resa mycket och besöka kunderna runt i landet. Jag ser det som en otrolig förmån att få träffa så många olika människor, besöka intressanta platser i Sverige och sätta mig in i olika verksamhet, industrier och dess utmaningar. Jag älskar att arbeta i marknads- och försäljningsteamet och se hur hög aktivitet leder till positiva resultat. Det är ett mycket tillfredställande och roligt jobb. "

Tycker du precis som Jörg att detta låter spännande? Har du erfarenhet av produktionsprocesser inom tillverkningsindustrin och till och med varit i kontakt med mät-, kontroll- och provutrustningar? Kontakta oss för ett samtal!

Tillbaka till föregående sida.