Jobba hos oss

 

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete med ständig utveckling i ett teknikintensivt företag och team. Det som driver vårt företag framåt är våra värderingar – kunden i centrum, kunskap, kvalitet, tillförlitlighet och professionalism. Vi sitter i moderna lokaler, med trevlig arbetsmiljö, tillsammans med 11 kompetenta och utvecklande kollegor.
 

För ytterligare upplysningar om lediga tjänster är du välkommen att kontakta oss. Du är även alltid välkommen att sända in en spontanansökan tillsammans med CV och personligt brev. Dessa skickas till anders.vallenfjord(at)kmk-instrument.se. Vid lediga tjänster hänvisar vi till kontaktuppgifter för respektive tjänst.

Längst ner visar vi lediga tjänster i samarbete med bemannings- och rekryteringsföretag.

 
     Följ oss gärna på Linkedin.
 

Hur är det att jobba som servicetekniker?

 
Alfons Andersson berättar om sitt jobb på KmK Instrument. "I mitt jobb som servicetekniker på KmK Instrument utvecklas jag varje dag. Tack vare att jag kan använda mitt intresse för teknik i mötet med kunden hittar jag alltid bra lösningar." Är du nyfiken på hur det är att jobba som servicetekniker hos oss? Läs mer.
 

Våra lediga tjänster

 
Marknadskoordinator
Som marknadskoordinator hos KMK Instrument har du en kreativ och självgående roll. Vi ser att initiativtagande och idéskapande är egenskaper som speglar din personlighet. Du har ett öga för både färg och form, och att få arbeta med webbpublicering, utforma nyhetsbrev och koordinera event är någonting som du drömmer om. Du har stor utvecklingsvilja och på sikt kan du ha möjlighet att klättra inom organisationen!