Jobba hos oss

 

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete med ständig utveckling i ett teknikintensivt företag och team. Det som driver vårt företag framåt är våra värderingar – kunden i centrum, kunskap, kvalitet, tillförlitlighet och professionalism. Vi sitter i moderna lokaler, med trevlig arbetsmiljö, tillsammans med 11 kompetenta och utvecklande kollegor.
 

För ytterligare upplysningar om lediga tjänster är du välkommen att kontakta oss. Du är även alltid välkommen att sända in en spontanansökan tillsammans med CV och personligt brev. Dessa skickas till anders.vallenfjord(at)kmk-instrument.se. Vid lediga tjänster hänvisar vi till kontaktuppgifter för respektive tjänst.

 
     Följ oss och gör din ansökan här
 

Hur är det att jobba som servicetekniker?

 
Alfons Andersson berättar om sitt jobb på KmK Instrument. "I mitt jobb som servicetekniker på KmK Instrument utvecklas jag varje dag. Tack vare att jag kan använda mitt intresse för teknik i mötet med kunden hittar jag alltid bra lösningar." Är du nyfiken på hur det är att jobba som servicetekniker hos oss? Läs mer.
 

Våra lediga tjänster

 
Servicetekniker inom mätteknik
Som servicetekniker kommer du att arbeta med avancerade instrument, sensorer, elektronik, mjukvaror samt mekanik. Eftersom du kommer arbeta mycket brett är detta den perfekta tjänsten för dig som gillar att resa och har ett genuint intresse av teknik och service.