'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Jobba hos oss

 

Vi har i närmare 30 år levererat kvalitativa mät- och kontrollutrustningar som används inom metall-, verkstads- och fordonsindustri, samt inom medicin-, elektronik-, plast- och byggindustrin. Våra kunder omfattar allt från stora och välkända organisationer till mindre och nischade företagare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Behovet av ständigt förbättrad kvalitet i produktionsprocesser är stort och efterfrågan av våra produkter och tjänster för manuella och automatiserade mätprocesser ökar.

Vi växer och behöver flera medarbetare. Vill du vara med och utvecklas med oss?
 

 
 

Lediga tjänster

Lediga tjänster som vi planerar att tillsätta under 2023. Välkommen att skicka in din ansökan till oss idag.
 

Gör en intresseanmälan / spontanansökan idag
 
 

Hur är det att jobba som servicetekniker?

 
Alfons Andersson berättar om sitt jobb på KmK Instrument. "I mitt jobb som servicetekniker och koordinator så utvecklas jag varje dag. Tack vare att jag kan använda mitt intresse för teknik i mötet med kunden hittar jag alltid bra lösningar." Är du nyfiken på hur det är att jobba som servicetekniker hos oss? Läs mer.
 

Hur är det att arbeta som försäljningsingenjör?

 
Vad gör Jörg Engesser varje dag i sin roll som försäljningsingenjör? Hör hans berättelse om att resa i landet, träffa kunder och visa fördelarna med olika instrument samt att kreativt planera och genomföra aktiviteter som leder till positiva resultat. Läs mer.