'); fbq('track', "PageView"); &ev=PageView&noscript=1" />

Downloads

Här samlar vi kataloger, vår egen och våra leverantörers, samt andra dokument som kan vara av intresse för våra kunder. Om du vill ha mer information om ett visst ämne eller produkt, välkommen att kontakta oss.

 

KmK Instruments Mätdonskatalog Nr 2

Här kan du ladda ner det andra numret av vår mätdonskatalog. Vi är stolta över att kunna presentera denna uppdaterade och utökade katalog som vi hoppas du kommer finna både inspirerande och användbar. Vi erbjuder en attraktiv inköpsplats, ett ”Best of Brands”, där vi samlar ett brett sortiment av de bästa produkterna inom respektive segment från de ledande tillverkarna i Europa.
 
 

KmK Instruments katalog för Mätteknik

Här kan du ladda ner ett utdrag från det andra numret av vår mätdonskatalog gällande området Mätteknik. Ta del av mer än 130 sidor med skjutmått, mikrometrar, fasta mätdon, mätklockor, skänkelmätklockor, hål- och axelindikatorer, höjdmätare, referenser, visningsinstrument (med eller utan Bluetooth-teknologi), mätdatainsamling, mätbänkar, kontur och yta, uppspänningsteknik och allt där emellan. 
 
 

KmK Instruments katalog för Materialprovning

Här hittar du ett utdrag ur vår katalog om området Materialprovning. Vi presenterar ett utdrag från vårt sortiment vad gäller drag- och slagprovningsmaskiner, hårdhetsprovning (både stationär och portabel), fjäderprovning samt provberedning (maskiner och förbrukningsmaterial).
 
 

KmK Instruments katalog för Oförstörande provning

Här hittar du den tredje och sista delen av vår katalog. I den har vi samlat instrument för oförstörande provning exempelvis instrument för avmagnetisering, spricksökning med virvelström, olika ultraljudsinstrument och sökare, för byggnadsindustrin, linjeprovning på tråd, stänger och rör, komponentprovning samt sprickindikering.